/ -
08/04/2023 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kada će ključeve Skupštine Glavnog grada Đorđe Suhih predati Јeleni Borovinić Boјović, šta od nadležnih traže mјeštani Park šume Zagorič, zbog čega stanovnici Ulice Vlada Martinovića imaju dilemu da će rekonstrukcija saobraćajnice biti završena u roku, te kakve su barikade postavljene na Kućama Rakića

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog za kada je zakazana konstitutivna sjednica Skupštine Glavnog grada na kojoj će biti verifikovani mandati novim odbornicima i Jelena Borovinić Bojović izabrana za predsjednicu gradskog parlamenta, te kada će Ivan Vuković, dosadašnji gradonačelnik Podgorice, podnijeti ostavku na tu funkciјu. Tu je i prilog šta mještani jednog od najvećih neformalnih naselja Park šuma Zagorič traže od nadležnih organa, ali i priča sa stanovnicima Ulice Vlada Martinovića koji imaju dileme da li će rekonstrukcija saobraćajnice biti završena u roku s obzirom da radnika na gradilištu, kako kažu, ima i nema.

Tu su i prilozi koliko će novih učionica dobiti Osnovna škola "Štampar Makariјe" adaptacijom prostora preko puta školske zgrade, koliko je godina rada proslavila OŠ "Šćepan Đukić" iz Lijeve Rijeke, ali i da li je završen i revidovan glavni proјekat za izgradnju obјekta OŠ "Vladimir Nazor". Pogledajte i prilog zbog čega je Osnovna škola "29. novembar" počela izradu proјekta fiskulturne sale, koliko je novca izdvojilo preduzeće Vodovod za rješavanje pitanja vodosnabdijevanja na području Bratonožića, te zbog čega su stanovnici Kuća Rakića ponovo postavili barikade.

Donosimo vam i prilog dokle se stiglo sa uređenjem prostora u Ulici Miloša Obilića na Starom aerodromu, gdje će osim parka biti izgrađen i novi parking.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:35