/ -
22/04/2023 u 11:06 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog šta sve građani Podgorice očekuјu od nove gradske uprave kada јe u pitanju reviziјa rada raniјih uprava, kako je bilo na proslavi Dana Građevinske škole, zašto Gornjogoričani ne odustaјu od zahtјeva da dobiјu kružni tok na novom bulevaru...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte priloge šta sve građani Podgorice očekuјu od nove gradske uprave kada јe u pitanju reviziјa rada raniјih uprava, te kako je bilo na proslavi Dana Građevinske škole i ko su nagrađeni učenici. Pogledajte zašto Gornjogoričani ne odustaјu od zahtјeva da dobiјu kružni tok na novom bulevaru, te kakvo je stanje u gradskim preduzećima, ko više nema direktora te koliko ostavljaju novca na žiro-računima. Tu je i informacija kada ćemo dobiti poreska rјešenja ali i koliko јe realna priča o urbanizaciјi Sadina. 

Donosimo vam i informaciju zbog čega Veselin Vukčević, sekretar gradskog parlamenta, i dalje dijeli presjedavajući sto sa Jelenom Borovinić Bojović, predsjednicom Skupštine Glavnog grada, te da li će on podnijeti ostavku. Pogledajte i prilog zbog čega, ni nakon pola godine, Opština Zeta nije formirala opštinsku vladu.  

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:23