/ -
06/05/2023 u 11:04 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kakvi su urbanistički planovi Podgorice, zašto će DPS dobiti i predsjednika i sekretara Izborne komisije Glavnog grada, šta mještani Kakaricke gore traže od nadležnih organa, te šta će biti sa školom na Medunu

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte priloge u kakvom je stanju urbanizam Podgorice te šta o tome misli Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnika, ali i prilog zbog čega je pokret URA pokrenuo proceduru da se van snage stave planski dokumenti za dio Stare varoši i Gorice. Donosimo i prilog šta od nadležnih traže mještani Kakaricke gore, ali i šta se očekuje od partija koje participiraju u Skupštini Glavnog grada kada je u pitanju funkcionisanje mjesnih zajednica. 

Pogledajte i prilog zbog čega će DPS dobiti i predsjednika Izborne komisije Glavnog grada i šta o tome misle Vladimir Vujović, dosadašnji sekretar komisije, a tu je i informacija za koje infrastrukturne projekte, vrijedna tri miliona eura, je Opština Tuzi pokrenula proceduru javne nabavke. Tu je i prilog da je raspisan tender za izbor građevinske firme koјa će graditi obјekat OŠ "Vladimir Nazor", a donosimo vam i prilog šta će biti sa školom na Medunu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:39