/ -
03/06/2023 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte zbog čega je došlo do krize vlasti u Zeti i zbog čega odbornici koalicije okupljene oko nekadašnjeg Demokratskog fronta traže smjenu Luke Krstovića, predsjednika Skupštine opštine Zeta

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. Ekipa "Dana" zabilježila je i prvjenac svečanu vrpcu gradonačelnice Podgorice Olivere Injac koja je u društvu premijera Dritana Abazovića i direktora Uprave za saobraćaj Radomira Vuksanovića, otvorila za saoraćaj drugu fazu bulevara Podgorica - Tuzi.

Pogledajte šta su stanovnici Zete rekli o cijenama za komunalije koje propisuje nova odluka. Tu je i informacija da će JPU "Majka Tereza" otvoriti još jednu vaspitnu jedinicu u Milješu, ali i vijest da će poskupiti vrtići.

Bili smo i na manifestaciji "Pozrav predškolaca" koji je organizovala JPU "Ljubica Popović". Govorimo i o problemu koji se pojavio u Sportskim objektima oko imenovanja člana odbora direktora iz reda zaposlenih. Imamo i zanimljiv prilog o zmijama u kojem govorimo kako ćete prepoznati otrovnicu od neotrovnice. O ulaganjima Glavnog grada u prigradska naselja govori Milivoje Brković, odbornik Ujedinjene Crne Gore u Skupštini Glavnog grada.

Tu je i informacija da je Fudbalski klub Stari aerodrom prijavio Ministarstvu prostornog planiranja početak gradnje fudbalskog terena.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 06:04