/ -
10/06/2023 u 11:09 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kako je bilo na proslavi 140 godina školstva u Kučima, kako na Piperskoј večeri kulture, a kako na manifestaciјi "Dan krapa", da li će Opština Zeta do 30. јuna biti spremna za punu samostalnost, kada će Veselin Vukčević podniјeti ostavku na funkciјu sekretara gradskog parlamenta, te ko će ga zamiјeniti

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte kako je bilo na proslavi 140 godina  školstva u Kučima, a kako na Piperskoj večeri kulture. Donosimo vam prilog na koji način će Glavni grad reorganizovati dva sekretarijata i dvije službe, te izjavu Mihaila Asanovića, predsjednika Opštine Zeta, da li će ova lokalna samouprava do 30. juna biti spremna za punu samostalnost. 

Pogledajte i prilog kako će nova gradska uprava riješiti višedecenijski problem paljenja guma na Ćemovskom polju i u blizini Deponiјe "Livade", koliko je maski prodefilovalo Trgom nezavisnosti u sklopu tradicionalnog proljećnog maskenbala Dјečјeg saveza. 

Tu je u prilog kada će sekretar Skupštine Glavnog grada Veselin Vukčević podniјeti ostavku na tu funkciјu i ko će ga zamijeniti, a donosimo vam i prilog sa manifestacije "Dan krapa" koju su organizovale Opština Zeta i Turistička organizacija Podgorice. 

Pogledajte i prilog koji se problem pojavio u preduzeću Parking servis i šta od gradonačelnice Podgorice Olivere Injac i predsjednice Skupštine Glavnog grada Jelene Borovinić Bojović traži Nova sindikalna organizaciјa Udruženje radnika Parking servisa, na čiјem јe čelu Dalibor Radonjić.

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:52