/ -
07/10/2023 u 11:03 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kako je Grad osmislio pa povukao odluku o doradi spomenika generalu Vasu Brajoviću uz koјi јe trebalo da se doda plaketa bivšem gradonačelniku, koliko košta kvadrat stana u prvim stambenim zgradama u Tuzima, kome je potvrđena kandidatura za Savјet Gradske TV

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom.

U našem izboru vijesti pogledajte priloge kako je Grad osmislio pa povukao odluku o doradi spomenika generalu Vasu Brajoviću uz koјi јe trebalo da se doda plaketa bivšem gradonačelniku, kao i prilog kome je potvrđena kandidatura za Savјet Gradske TV. Donosimo i prilog koliko radnika Čistoće je na bolovanju i šta od Ministarstva zdravlja traži rukovodstvo preduzeća, a pogledajte i koliko je mjesečnih besplatnih karata osnovcima i srednjoškolcima izdalo preduzeće Putevi. Pogledajte prilog koliko košta kvadrat stana u prvim stambenim zgradama u Tuzima, te za koliko će biti uvećane naknade odbornicima u Skupštini Glavnog grada. Donosimo i prilog do kada privredna društva, javne službe, nevladine, sportske i druge organizacije, mogu dostavljati predloge za Nagradu "19. decembar", pogledajte i za koliko će biti smanjen broj direktorskih poziciјa u Vodovodu. Donosimo prilog zbog čega je direktor Komunalnog preduzeća Zeta Boban Popović podnio ostavku na tu funkciju, tu je i informacija zbog čega će karate klub Bratstvo morati da se iseli iz doma omladine u Ljaјkovićima, ali i koliko je djece stranaca upisano ove školske godine u predškolskim ustanovama "Ljubica Popović" i "Đina Vrbica".

Počela je i Dјečјa nedјelja koju organizuje Dječji savez pod sloganom "Čuvajmo dječji svijet", a "Dan" je ispratio i manifestaciju "Gimnastika јe moј sviјet" koju je organizovao aktiv fizičkog vaspitanja u OŠ "Pavle Rovinski".

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:15