/ -
11/11/2023 u 11:07 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac predstavila je projekte sa vrha liste prioriteta gradske vlasti iz oblasti saobraćajne infrastrukture

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte koje je projekte sa vrha liste prioriteta gradske vlasti iz oblasti saobraćajne infrastrukture za "Dan" predstavila Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, zbog čega je bila zamućena voda sa Mareze, kao i koje sve spomenike ove godine Podgorica neće dobiti. Ekipa "Dana" prisustvovala je proslavi 70 godina postojanja Službe zaštite i spasavanja na kojoj su uručene zahvalnice vatrogascima koji su tri decenije čuvali grad.

Donosimo vam i informaciju iz Osnovnog državnog tužilaštva da će formirati predmet nakon više javnih izjava sekretarke Skupštine opštine Zeta Marije Perović. Pogledajte kako je bilo na proslavi Dana škole OŠ "Vuk Karadžić" i kakvu poruku je poslao direktor Budimir Vukićević. Tu su i informacije sa sjednice Skupštine Glavnog grada, pa možete pogledati kome je potvrđen mandat, a kome produžen, te šta su odbornici opozicije govorili o zapošljavanju i kakve odgovore su dobili.

Razgovarali smo i sa mještanima Gornje Gorice koji traže postavljanje "ležećih policajaca" na gornjogoričkom bulevaru, a donosimo i imena još tri kandidata za članove Savjeta Gradske TV. Odbornik Građanske inicijative 21. maj u Skupštini Glavnog grada Aleksandar Saša Zeković pozvao je odbornike da slijede njegov primjer i uplate oktobarsku odborničku naknadu za pomoć povrijeđenoj djeci u Gazi.

Tu je i informacija da Podgorica dobija nove autobuske linije, kao i priča o porodici Nilević sa Bezjova kojima je požar zahvatio prizemlje kuće.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:16