/ -
18/11/2023 u 11:08 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge na koliko je budžet Glavnog grada planiran za narednu godinu, da li će Deponija i Čistoća razdvojiti kasu, zbog čega nije počela gradnja mosta preko Širalije u Piperima ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog na koliko je gradska kasa planirana za narednu godinu i šta o tome misli Balša Špadijer, v.d. sekretara za finansije, dok v.d. izvršnog direktora Deponije Aleksandar Božović otkriva rok kada će se znati da li će Deponija i Čistoća odvojiti kasu.

Ekipa "Dana" obišla je Širaliju u Piperima i uvjerila se da još nije počela gradnja mosta, donosimo vam prilog koji će propis i zbog čega Glavni grad izmijeniti. Koji su planovi preduzeća Zelenilo za "Dan" je objasnio Petar Krivokapić, v.d. direktora Zelenila, tu je prilog kada će Podgorica dobiti prve reciklomate i šta o tome misle građani, ali i informacija koliko će novca Sekretariјat za poljoprivredu i preduzetništvo Opštine Zeta izdvojiti za podsticaј poljoprivrede u narednoj godini.

Donosimo vam i prilog koji su zahtjevi mještana naselja Gornji Kokoti, Brežine, Begova Glavica, Kamenica i Glavica, a tu je i prilog koliko je građanima potrebno novca za prikolicu bukovih, a koliko cerovih drva. 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:09