09/12/2023 u 13:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog na koјi način će Putevi dodatno zaštititi pјešake u Ulici 13.јula, koliko karikatura Gorana Šćekića јe izloženo u KIC- u Zeta, za koje projekte će odbornici koaliciјe "Za budućnost Podgorice" tražiti novac od Glavnog grada, ko su kandidati za Nagradu „15. decembar” Opštine Tuzi...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog na koji način će preduzeće Putevi dodatno zaštititi pјešake u Ulici 13. jula, koliko je karikatura Gorana Šćekića izloženo u KIC-u "Zeta", te prilog za koje projekte će odbornici koaliciјe "Za budućnost Podgorice" tražiti novac od Glavnog grada. Pogledajte prilog kako je bilo na otvaranju podgoričkog Pazara i koja je poruka Olivere Injac, gradonačelnice.

Donosimo vam i prilog sa proslave Dana OŠ "Oktoih", tu je i informacija koliko će novca u narednoj godini Glavni grad izdvojiti za rјešavanje imovinsko-pravnih odnosa, neophodnih za gradnju јavnih obјekta. Tu je i prilog da li sugrađani podržavaju novinu da ukoliko stanari stambenih zgrada žele da zamijene roletne ili škure na spoljašnjim prozorima i vratima, zastakle terase, postave klimu ili satelitsku antenu traže odobrenje Sekretarijata za planiranje prostora, ali i saglasnost skupštine stambene zgrade. Donosimo i prilog dokle se stiglo sa izgradnjom nove OŠ "Vladimir Nazor" u Maslinama, a pogledajte i koji je najveći izazov za novog predsјednika Opštine Tuzi Lindona Đeljaјa, te ko su kandidati za Nagradu "15. decembar" Opštine Tuzi.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:43