/ -
16/12/2023 u 11:04 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Bili smo i u Kučima gdje su učenici OŠ "Đoko Prelević" uveliko pripremali novogodišnji bazar koji će se organizovati 24. decembra

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte ko su dobitnici Nagrade "19. decembra", najznačajnijeg priznanja Glavnog grada, te da li su u predloženom državnom budžetu za narednu godinu opredijeljena sredstva za kupovinu autobusa za potrebe gradskog prevoza. Donosimo i priču da je od početka postupka legalizacije do danas u Podgorici donijeto samo 630 rješenja o legalizaciji bespravnih objekata. Bili smo i na proslavi Dana oslobođenja Tuzi na kojoj je Nagrada "15. decembar" uručena Evaldu Krniću.

Ekipa "Dana" prisustvovala je akciji dobrovoljnog davalaštva krvi koju je organizovalo Društvo "Podgorica", a donosimo i informaciju da je Sindikalna organizacija Glavnog grada najavila jednočasovni štrajk upozorenja ukoliko iz skupštinske procedure ne bude povučena odluka na osnovu koje će biti umanjeni dodaci na zarade zaposlenima u sistemu lokalne samouprave.

Pogledajte koje sugestije su građani imali na Program uređenja prostora, kao i zbog čega roditelji đaka iz OŠ "Oktoih" traže promjenu trase autobusa.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:49