/ -
03/02/2024 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog gdje je granica između Podgorice i Zete prema administrativnoj podjeli iz Prostorno urbanističkog plana Glavnog grada, te šta mještani Ulice Petra Prlje u Staroj varoši misle o promjeni režima saobraćaja

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte gdje je granica između Podgorice i Zete prema administrativnoj podjeli iz Prostorno urbanističkog plana Glavnog grada, te šta mještani Ulice Petra Prlje u Staroj varoši misle o promjeni režima saobraćaja. Razgovarali smo i sa mještanima Ulice Arsenija Boljevića koji su nezadovoljni kako je saobraćajnica asfaltirana nakon prolaska vodovoda i šta o radovima kaže Radoš Zečević, direktor Puteva.

Mišela Manojlović, generalna sekretarka Zajednice opština za "Dan" kazala je da će nacrt novog Zakona o lokalnoj sampupravi biti donijet krajem marta. Donosimo i informaciju da je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac učestvovala na trećem samitu Mreže balkanskih gradova B40 u Tirani.

O brendiranju Stadiona pod Goricom, SC "Morača" i gradskih bazena govori Aleksandar Vučković, v.d. direktora Sportskih objekata. O velikom broju bolovanja govori pomoćnik direktora Čistoće Vojin Katnić.

Opština Tuzi nabavila je dva autobusa za gradski i prigradski prevoz, a pušten je u saobraćaj i most na Širaliji na putu Drezga - Đurkovići. Tu je i informacija o pomoći Glavnog grada Marti Bojanović, titogradskoj rukometnoj dami. Ekipa "Dana" prisustvovala je i tretiranju najstarijeg drveta u Podgorici.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:48