/ -
17/02/2024 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Ekipa "Dana" posjetila je karneval u Tuzima gdje smo zabilježili spaljivanje maskote, ali i utiske učesnika

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta predviđa novi Zakon o lokalnoj samoupravi. O tome govore ministar javne uprave Maraš Dukaj, Nina Blažić, načelnica Direkcije za nadzor jedinica lokalne samouprave, Jelena Borovinić Bojović, predsjednica Skupštine Glavnog grada, Nađa Ljiljanić, odbornica u Skupštini Glavnog grada, menadžer Opštine Andrijevica Miloš Čukić, potpredsjednik Opštine Tivat Jovan Brinić, kao i glavni administrator Opštine Budva Nevenka Božović Jovović.

Donosimo priču i o dugovanja preduzeća Čistoća prema Deponiji, a o tome govore Aleksandar Božović, direktor Deponije, i Vojin Katnić, pomoćnik direktora Čistoće, te odbornik DPS-a Andrija Klikovac. Tu je i informacija da je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac obišla preduzeća Komunalne usluge, gdje je razgovarala sa Predragom Šćepanovićem, direktorom, kao i Pogrebne usluge gdje se srela sa direktorom Radonjom Vulikićem.

Ekipa "Dana" posjetila je karneval u Tuzima gdje smo zabilježili spaljivanje maskote, ali i utiske učesnika. Tu je i informacija da je za direktora RTV Podgorica izabran Vladimir Otašević, kao i da je Marijan Junčaj, završio radni angažman u Glavnom gradu. O izmjenama Granskog kolektivnog ugovora za stambeno-komunalnu djelatnost govorila je Mišela Manojlović, generalna sekretarka Zajednice opština Crne Gore.

 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:54