/ -
20/04/2024 u 11:02 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac na prijemu povodom godinu dana rada rekla da uspijevaju da u procesu složene tranzicije vlasti grade zdrave temelje Podgorice

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte izjavu Dragana Senića, v.d. direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice koji je kazao da se ne zna ko raspolaže sa 300 stanova i 368 poslovnih prostora Glavnog grada. Glavni grad objavio je da su umjesto socijalno ugroženih građana u stanovima Glavnog grada živjeli funkcioneri bivše vlasti, a donosimo i informaciju, koju je "Danu" saopštila Anika Bajić, šef kluba odbornika PzP-a da su napustili koaliciju Za budućnost Podgorice.

Ispratili smo i okrugli sto "Decentralizacija u Crnoj Gori - gdje smo, a gdje treba da budemo" koji je održan u Tivtu i zabilježili šta su rekli Maraš Dukaj, ministar javne uprave i Marina Izgarević Pavićević, državna sekretarka Ministarstva prostornog planiranja.

Tu je i informacija da je Ivona Čović Jaćimović imenovana za vršioca dužnosti direktorice Gradskog pozorišta, umjesto Stevana Koprivice.

Pogledajte i šta je o projektu postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda kazao Vladan Arsović, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada, te šta o trenutnoj finansijskoj situaciji u preduzećima misli njegov partijski kolega Andrija Klikovac. Donosimo i informaciju koje autobuske linije će od prevoznika Harisa Alivodića preuzeti preuzeće Putevi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 04:18