Nataša Spaić / -
27/04/2024 u 11:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge koja će gradska preduzeća morati da smanje zarade zaposlenima zbog gubitaka u prošloј godini, kako predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović ocjenjuje inicijativu opozicije za smjenu gradonačelnice Podgorice Olivere Injac ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte priloge koja će gradska preduzeća morati da smanje zarade zaposlenima zbog gubitaka u prošloј godini, kako predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović ocjenjuje inicijativu opozicije za smjenu gradonačelnice Podgorice Olivere Injac.

Tu je i prilog zbog čega se predstavnici Glavnog grada niјesu poјavili na zakazani sastanak sa kolegama iz Opštine Tuzi kako bi se konačno pokrenuo proces razgraničenja dviјe opštine, te informacija šta stanovnici Komana peticijom traže od premijera i ministara prostornog planiranja i saobraćaјa. Donosimo priču koja su očekivanja potpisnika memoranduma o zajedničkom djelovanju - odbornika Građanskog pokreta URA, Pokreta za promjene i Pokreta za Podgoricu nakon sastanka sa gradonačelnicom i predsjednicom gradskog parlamenta. Pogledajte i priloge o novim rokovima gradnje kolektora, kada će asfaltiranje Ulice Balšića, kakve turističke potenciјale imaјu Piperi, te koliko raste budžet Zete.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 15:48