Andrijana Dabanović / -
04/05/2024 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge zbog čega je zaustavljena rekonstukcija Ulice Špira Mugoša, zatim poruku gradonačelnice Olivere Injac iz Brisela ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta kažu građani o zaustavljenim radovi u Ulici Špira Mugoše, te šta traži izvođač radova, ali i poruku gradonačelnice Podgorice Olivere Injac iz Brisela. Pomoćnik direktora Čistoće Vojin Katnić kazao je za "Dan" da su zaposleni u preduzeću primili aprilsku zaradu bez umanjenja, te da i dalje čekaju instrukcije od Ministarstva finansija o primjeni Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru.

Donosimo i informaciju da je Ani Medigović istekao mandat v.d. sekretarke za kulturu, te da će je zamijeniti, kako smo saznali, Snežana Dakić Tomanović, direktorica OŠ "Radojica Perović". Takođe, v.d. mandat će 15. maja isteći i Milošu Antiću, sekretaru za sport. Informišemo vas i da će se sjednica Skupštine Glavnog grada održati 15. maja, a pred odbornicima će biti 32 odluke. Tu su i informacije da će se na Trgu nezavisnosti od 7. do 21. maja održati proljećni pazar, kao i ko će sve nastupiti.

Predsjednik Opštine Tuzi Lindon Đeljaj najavio je koje će sve projekte raditi do kraja godine, a iz Opštine Zeta stigla je informacija da od Glavnog grada potražuju 1,2 miliona eura. "Dan" je bio i na prvom Sajmu didaktičkih igračaka - materijala u JPU "Ljubica Popović".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 11:19