Најбоље освежење / М.Л.В.
06/06/2022 u 09:29 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Продавци на зеленој пијаци незадовољни продајом: Килограм лубенице из Грчке 1,50 еура

Иако су цијене непромијењене у односу на прошлу седмицу, продавци кажу да продаја није на завидном нивоу

На зеленој пијаци у Гинташу најбоље пролазе трешње, јагоде, али и лубеница из Грчке. Иако су цијене непромијењене у односу на прошлу седмицу продавци кажу да продаја није на завидном нивоу. Указују и на то да им због недостатка уређаја за расхлађивање роба труне, те да су на губитку. Трешња је од 1,50 до четири еура, док су кајсије, брескве и нектарине четири еура. Домаћи пипун је три, а лубеница 1,50 еура. Банане су 1,50, лимун два, киви 2,50 еура, а јабуке 1,50, док су крушке три еура.

Рози парадајз кошта 2,50, а обични два еура. Поморанџа је од 1,50 до 1,70 еура, бијели лук четири, краставац од 70 до 80 центи, док су тиквице 40 центи.

Продајом није задовољна Љиља Ђуришић.

image

Љиљана Ђуришић

М.Л.В.

– Велике су врућине, а услови би могли да нам буду бољи. Предлагала сам да се поставе и климе. Боље би било и нама и купцима, али и роби јер нам пропада. Пипун је сад прелијеп, а до ујутру га могу бацити јер не може да издржи врућину. Штетујемо пуно – каже Ђуришић.

И Војин Ћировић каже да су услови лоши јер су тезге испод лименог крова, а никаквог хлађења нема.

image

Војин Ћировић

М.Л.В.

– Не смијемо да узмемо пуно робе јер се поквари. Пуно нам се робе поквари ако остане два дана и мора да се баци. Ово је највеће ругло што се могло направити. Тезга нам је 125 еура, али 90 одсто нас не може извући тај новац – каже Ћировић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:23