Марија са кандидатима / Друштвене мреже
07/05/2021 u 12:27 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марија Шерифовић допутовала у Подгорицу: Проба са најбољом менторком

Дружи се са Крстињом, Жељком Вукчевићем, Алдином Авдијајом

Шести круг Звиjезда Гранда доноси нове изазове како такмичарима тако и менторима. Како се сужава круг наjбољих кандидата припреме су много теже и захтjевниjе, а ментори се труде да пруже максимум будућим звиjездама. Примjер jе и Мариjа Шерифовић коjа jе допутовала у Подгорицу како би се срела са своjим кандидатима и уjедно одржала пробу са њима.

У претходној сезони Маријин кандидат је тријумфовао, па је она и сада доказала колико jе посвећена такмичењу и колико се залаже за своjе такмичаре те jоj ниjе било тешко да пређе неколико стотина километара зарад проба и дружења са кандидатима.

Да се добро друже, уче и забаваљajу Крстиња Тодоровић, Жељко Вукчевић и Алдин Авдиjаj показали су на дршутвеним мрежама уз позитивне коментаре.

У опису фотографиjе на инстаграму Крстиња jе написала "наjбоља моjа менторка".

- Може се рећи да се у њеном тиму налази побjедник, jер стварно сви смо добри, све jе супер, сви jе слушамо и надамо се наjбољем. Буквално смо као jедна породица, тако функционишемо од самог старта, а тако нас jе и Мариjа научила, сви за jедног jедан за све. Заиста имамо лиjепу комуникациjу и лиjепо дружење приjе свега - казала jе Крстиња.

Ни Жељко ниjе крио одушевљење Мариjиним доласком у Подгорицу, па jе кратко написао "менторка" уз срце.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:10