Балша Ранковић Бамбино / - Бамбино
08/05/2021 u 15:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Након "Панцира", стиже Бамбинов "Јужни вјетар"

Текст за пјесму сам писао ја уз помоћ Лазара Радића Лаће, а продукциjу за пјесму jе радио Лаћа. Моjа прва студиjска пјесма jе "Само њен", док је "Панцир" jедна од многих пјесама које имам

Млади црногорски репер Балша Ранковић, познатиjи као Бамбино ускоро избацуjе нумеру под називом "Jужни Вјетар" коjа jе посвећена истоименој серији снимљеној по филму Милоша Аврамовића. До сарадње са екипом филма дошло је, како каже Бамбино, сасвим случајно.

- Синула ми је идеjа да снимим пјесму везану за "Jужни вјетар" и када сам то урадио послао сам музичком уреднику филма. Њему се допала и одлучили смо да сачекамо са објављивањем док не урадимо спот за њу, па да је пустимо на њиховом Јутјуб каналу - казао је Балша, који ће се тако наћи раме уз раме са познатим реперима који су већ урадили пјесме за серију Де вито, Војаж, Реља...

Међутим "Јужни вјетар" није једина пјесма којом се наш суграђанин може похвалити. Како се музиком активно бави двије године за тај период се посветио ауторском стварању. Недавно је објавио пјесму "Панцир" за коју је спот снимио у Истанбулу.

-Текст за пјесму сам писао ја уз помоћ Лазара Радића Лаће, а продукциjу за пјесму jе радио Лаћа. Моjа прва студиjска пјесма jе "Само њен", док је "Панцир" jедна од многих пјесама које имам. Тренутно сам у издавачкоj кући "Only Digital" али су у току преговори са много познатиjим издавачким кућама. Задовољан сам како пролази пјесма "Панцир" и надамо се да ће бити све боље и боље. Спот за пјесму jе непланирано урађен током одмора у Истанбулу - казао је Бамбино.

Млади музичар не жели да дотакне славу преко ноћи. Свјестан је да је квалитет синоним трајања, па ће се потрудити да по њему буде и препознат.

- Циљ ми jе да се прочуjе за мене, али и да докажем омладини да за све постоjи мотивациjа, шта год жељели да радимо, потребни су нам воља, труд и жеља за тим што радимо. Уjедно желим да подстакнем омладину да се бави љепшим и здравијим стварима, попут музике - истакао је Балша.

Иако је прикупио већ неколико пјесама не жури са објављивањем албума.

- Одлучио сам се тренутно за сингл по сингл. Већина музичких жанрова ми лежи, зависи од тренутног расположења. Свака пјесма заслужује своје вријеме за промоцију и пут до публике - закључио је Ранковић.

А.Ш.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:53