Одушевила публику и жири / Крстиња Тодоровић
03/05/2021 u 11:19 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски пјевачи у Звијездама Гранда: Крстиња и Исак поново бриљирали на сцени

Најбољи у својим жанровима
Када Крстиња Тодоровић и Исак Шабановић пусте своj раскошан глас, директан пролаз у даље такмичење Звиjезда Гранда jе неминован. То су доказали и у последњем, петом кругу гдjе су обоjе поново бриљирали. Свако у свом жанру.
- Заиста сам презадовољна и jако ми jе драго што се из круга у круг публика одушевљава моjим наступом и пуно ми jе срце због тога. Надам се да ћемо и убудуће правити сjаjне резултате. Овога пута Мариjа и jа смо хтjеле да промиjенимо музички жанр. Пjесма Иванова Корита jе нешто што заправо нико ниjе очекивао од мене, али jе свакако изазвало позитивне коментаре. Све из жириjа заиста jако поштуjем и крититка у било ком контексту jе само сатисфакциjа за даљи напредак. Све их подjеднако волим и циjеним њихова мишљења - казала jе Крстиња.
Њена визуелна трансформациjа ниjе прошла незапажено и овог пута.
- Сви су одушевљени, подржаваjу ме и jако су срећни због мог визуелног успjеха. Све ми jе пуно лакше, почевши од физичке активности и свакодневног темпа живота. Сада могу лакше гардеробу да нађем за себе. Здравствено се боље осjећам и то jе заправо и била суштина моjе трамсформациjе - истакла jе она.
Након петог круга, како је казала, нема одмора.
-Ми не часимо часа и одмах смо кренуле са припремама. Мариjа jе сjаjан ментор и заиста ништа не препушта случаjу. Очекуjте добру пjесму и опет нешто ново. Тренутно сам фокусирана искључиво на такмичење, а о даљим музичким плановима ћемо након такмичења - казала jе Крстиња.
Још један црногорски извођач када jе први пут стао на сцену Звиjезда Гранда направио jе магичан шоу и поставио високе циљеве коjе jе требало поновити. Међутим, Исак jе успио да надмаши себе те jе овим наступом доказао да ниjе имитатор већ врхунски извођач коjем се смиjеши велика музичка кариjера.
image
Донио неописиву енергиjу
Фото: Игор Ђорђевић
Исак Шабановић

- Ушли смо у 60 такмичара, што jе круг ужи то jе жири захтjевниjи, ниjесам само пjевао него сам имао цjелокупан сценски наступ за шта jе било неопходно додатно припремити се. Мислим да сам доказао да ниjесам имитатор већ пjевач. Мада мислим да су и овог пута наjбоље реакциjе биле на енергиjу коjа jе неописива, то морате доживjети да би знали о чему говорим. Жири jе имао добре реакциjе и рекли су ми да могу се опустим, да сам оправдао очекивања и то ми jе дало, што би ми рекли, вjетар у леђа за даље. Трудим се да останем смирен, али и даље имам велику одговорност и према публици и жириjу, али и себи. Поставио сам сам себи тежак задатак и колико год да се публици чини да уживам jа заправо радим, вjежбам сваког дана и само идем степеник по степеник даље - казао jе Исак.
Као и Крстиња, и Исак jе поред одличног вокала показао и нову фигуру коjу jе дотjерао уз помоћ липосукциjске исхране.
-Смршао сам 20 килограма захваљуjући липосукциjскоj исхрани и овог пута jе читав тим људи стао иза мог изгледа, побринули су се за сваки детаљ и заиста им хвала на томе. Осjећам се лакше и спремниjе за дан, више не устаjе из кревета свако jутро 120 килограма и онда самим тим имам више енергиjе. Покретниjи сам и дан ми jе некако дужи, више ствари стижем - рекао је млад такмичар.
Исак признаjе да се за сваки наступ припрема наjбоље што може, те да даjе своj максимум како на сцени тако и на пробама са ментором.
-Одмах након наступа смо кренули да се спремамо за наредни круг. Мили jе сjаjан ментор и мисли о свему и када падам и мислим да не могу он ми даjе воље и снаге да просто морам, доста времена проводимо у студиjу. Трудим се да будем у Београду што jе више могуће и да испратим све. Почели смо са наступима, али ограничено тако да имам неке свирке, сада ми искрено и одговара што су свирке ограничене jер ми то даjе простор за такмичење, али jедва чекам да све ово прође и да запjевамо онако са срца - казао је Исак.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:54