/ -Фото: Скриншот
09/10/2021 u 22:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аца Лукас: Немам намјеру да сарађујем са Северином после изјаве о Сребреници

Kолегиница се мало занијела у својим изјавама, поручује фолкер

Фолк легенда Аца Лукас одустао је од дуета са пјевачицом Северином, због њене изјаве на тему Сребренице, која је ових дана дигла прашину у региону.

- Ја као пјевач поштујем све националости, јер сви они долазе на моје наступе, у којој год земљи да пјевам. Волим све грађане и људе без обзира на то које су нације. Kолегиница се мало занијела у својим изјавама, а када буде то схватила, биће јој прекасно. Желим јој сву срећу, али са њом немам намјеру да сарађујем после онакве изјаве о нашем народу- казао је Лукас. 

Вијест о дуету двије регионалне звезде одјекнула је крајем августа, а као аутор пјесме наведен је Филип Милетић, половина ауторског тандема "Аспиринци", који је радио нумере за Секу Алексић, Неду Украден, Едиту Арадиновић и друге пјеваче.

Северина је, подсјетимо, прије неколико дана одустала од ток-шоуа који је требало да има на бањалучкој ТВ Уна, чији је сувласник Игор Додик, син српског члана предсједништва БиХ Милорада Додика.

Она је за хрватске медије изјавила да не жели да учествује у пројекту везаном за особу која вријеђа жене на најгори начин и која не признаје да је у Сребреници почињен геноцид.

Северина је у септембру такође била у центру пажње због још једног сукоба, са поглаваром Српске православне цркве Порфиријем.

Пјевачица је оптужила патријарха да је, како је наводила, као пријатељ њеног бившег изабраника Милана Поповића био међу онима који су радили на томе да јој се трајно одузме старатељство над дјететом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:31