Ada Divine Awakening / -SEA DANCE
17/08/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ada Divine Awakening festival od 15. do 20. septembra na Adi Bojani

Definisan kao prvi festival svjesnosti i intimnosti na našim prostorima, poslije samo dvije godine Ada Divine Awakening festival pozicionirao se kao jedan od vodećih događaja ove vrste na svijetu

Ada Divine Awakening festival priprema svoje treće izdanje na veličanstvenoj Adi Bojani u Crnoj Gori, jednoj od energetski najjačih tačaka na našim prostorima, od 15. do 20. septembra. Ada Divine Awakening festival je velika proslava života koja se održava jednom godišnje u jedinstvenom ekosistemu Ade Bojane, gdje se spajaju priroda i moćan retreat koji donosi moćne pozitivne transformacije u živote učesnika. Definisan kao prvi festival svjesnosti i intimnosti na našim prostorima, poslije samo dvije godine Ada Divine Awakening festival pozicionirao se kao jedan od vodećih događaja ove vrste na svijetu. Ovaj događaj donio je posjetiocima mnogo više nego bilo koje drugo festivalsko iskustvo.

-Osnovni cilj ADA retreat-a je da kroz različite procese u posjetiocima aktivira životnu energiju koja pokreće sve, kako bi tu energiju iskoristili za poboljšanje i unapređenje svog života u segmentima u kojima im je to najneophodnije. Želja za boljim razumijevanjem i učestvovanjem u partnerskim, prijateljskim i porodičnim odnosima, zatim kreativni nagon, inspiracija i motivacija za razvijanje karijere kreću sa iste početne tačke. Sva motivacija nalazi se u unutrašnjem ognjištu u kom spavaju sve želje spremne da budu ostvarene jedna po jedna kada pojedinac dopusti da ga sopstvena životna energija podigne i motiviše da napravi prvi korak ka sopstvenoj boljoj verziji - navodi se u saopštenju.

Ovaj događaj okuplja ljude iz cijelog svijeta i svih sfera života, tragače za istinom i one koji žude da istraže dubine svog unutrašnjeg bića. Radionice i diskusije o svjesnosti, saosjećanju i samootkrivanju pružaju plodno tlo za polaznike da istraže svoju svijest i pronađu nove dimenzije slobode i autentičnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:49