Ada Divine Awakening festival / -ADA DIVINE AWAKENING FESTIVAL
06/09/2022 u 17:19 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ada Divine Awakening festival pokreće akciju čišćenja Ade Bojane

Zajedničko djelovanje organizatora i učesnika festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode, poslaće poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se posljednjih par godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali

U okviru zatvaranja drugog izdanja Ada Divine Awakening festivala, u nedjelju 18. septembra, biće održana akcija čišćenja obale ostrva, sa početkom u 12 časova. Zajedničko djelovanje organizatora i učesnika Ada Divine Awakening festivala, volontera, ljubitelja Ade i prirode, poslaće poruku o važnosti očuvanja životne sredine i posebno Ade Bojane, koja se posljednjih par godina suočava sa nestajanjem obale i objekata na obali. Ovom akcijom ujedno će biti obilježen Međunarodni dan čišćenja obale, 17. septembar.

Svi koji žele da daju svoj doprinos očuvanju dragulja crnogorske obale, pozvani su da se pridruže akciji čišćenja plaže Ade Bojane u nedjelju, 18. septembra, u 12 časova, na ušću Bojane. Zainteresovani se mogu prijaviti putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili inboxa Facebook stranice i Instagram profila.

image

Akcija čišćenja Ade Bojane

-AKCIJA čIšćENJA ADE BOJANE

Ovogodišnje izdanje Ada Divine Awakening festivala, koje će se održati od 13. do 18. septembra, okupiće preko 40 vodećih svjetskih edukatora, koučeva, iscjelitelja i terapeuta iz oblasti partnerstva, svjesnosti, seksualnosti i ličnog razvoja. ADA je prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, a ovogodišnja zvijezda vodilja učesnika je „Povrati svoju moć“. 

Na jednoj od najljepših destinacija Evrope okupiće se više stotina ljudi u okviru šest dana intenzivnog programa lične transformacije. Preko 80 radionica upotpuniće predavači Devi Mohan, Henry Amar Mayara, Una Senić, Alisa Gurova, Julia Krakova i mnogi drugi, koji će sa posjetiocima pokrenuti proces ulaska u sopstvenu suštinu i vraćanja sopstvene moći.

Ograničen broj paketa po promotivnoj cijeni dostupan je samo do 9. septembra. Smještaj podrazumijeva pet noćenja u resortu FKK „Ada Bojana“. Sve informacije o festivalu se nalaze na sajtu ADAwakening.me, gdje se mogu odabrati i odgovarajući paketi. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 16:59