Алдин Авдијај / Архива
13/05/2021 u 22:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Алдин Авдијај побрао симпатије у Звијездама Гранда: Трема је мој непријатељ

Углавном ме хвале да сам најбољи од народњака ове године, каже пјевач из Подгорице

Подгоричанин Алдин Авдијај један је од такмичара из Црне Горе на такмичењу Звијезде Гранда који је побрао велике симпатије и публике и жирија. 

– Музиком се бавим професионално ево већ седам година. Почео да пјевам са оцем по свадбама и учио како се то ради. Моjе прво појављивање у такмичењу било је на Пинковим звијездама. Тада је народ први пут и чуо за мене. Такмичио сам се двије сезоне и ушао у финале. Послије пет година одлучио сам да се поново пријавим, али сам овог пута одлучио да то буду Звијезде Гранда. Двоумио сам се да ли да се пријавим јер ми је био велики изазов. Задовољан сам докле сам стигао. Ушао сам у топ 50 у шестом кругу. Видјећемо шта ће бити до краја – рекао је Авдијај.

Његова менторка Марија Шерифовић, је како каже, прави друг.

– Марија дивна особа. Добро се слажемо. Мој највећи непријатељ је трема, па ме она савјетује како да се ослободим треме. Стигао сам до шестог круга, али и даље имам трему кад станем на сцену. Зато је Марија ту да ме смири и да ми савјетује да се опустим – каже Авдијај.

Он каже да му коментари жирија много значе, те да сваку критику прихвата као нешто што је најбоље за њега.

– Углавном ме хвале да сам најбољи од народњака ове године. Пријају ми те похвале, посебно кад кажу да Црна Гора ове године има најбоље кандидате - казао је Авдијај.

Алдин већ седам мјесеци ради на својој првој пјесми.

- Ускоро избацуjем први сингл и спот "Неће срце". Трудим се да урадим наjбоље што будем могао. Пjесма ће бити jедан лијеп и модеран народњак, али не бих све откривао, нека то буде изненађење – казао је Авдијај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:32