Alek Boldvin / Instagram
20/04/2023 u 23:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Alek Boldvin slobodan, odbačene sve krivične prijave

Tužioci u Santa Feu su isticali dvije optužbe za ubistvo iz nehata protiv holivudske zvijezde, a još uvijek je u toku najmanje pet građanskih parnica protiv Boldvina i producenata filma, prenosi Skaj njuz

​Sve krivične prijave protiv glumca Aleka Boldvina zbog kobne pucnjave na snimanju filma Rđa - "Rust" kada je stradala snimateljka Halina Hačins su odbačene.

Tužioci u Santa Feu su isticali dvije optužbe za ubistvo iz nehata protiv holivudske zvijezde, a još uvijek je u toku najmanje pet građanskih parnica protiv Boldvina i producenata filma, prenosi Skaj njuz.

U saopštenju Boldvinovih advokata, Luke Nikasa i Aleksa Spira, piše:

"Zadovoljni smo odlukom da se odbaci slučaj protiv Aleka Boldvina i podstičemo odgovarajuću istragu činjenica i okolnosti ove tragične nesreće".

Do odluke je došlo nakon što je Boldvin ranije ovog mjeseca zatražio da sudija odbaci tužbu roditelja i sestre snimateljke Haline Hačins.

Glumac je rekao da su Olga Solovej, Anatolij Androsovič i Svetlana Zemko podnijeli tužbu za "dobijanje odštete" nakon smrti Hačins u oktobru 2021, prenosi euronews.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:07