Aleksandra Prijović / -Z.K.MUNJA
29/09/2023 u 11:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandra Prijović nakon prvog koncerta u Areni: Ovo je ostvarenje mog sna

Pjevačica započela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada"

Prvim od ukupno tri koncerta pred beogradskom publikom u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji Aleksandra Prijović je otpočela svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada" i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima.

Nakon dva i po sata nevjerovatne energije, performansa kojem bi pozavidjele i najveće svjetske muzičke zvijezde, do sada neviđene audio – video produkcije Aleksandra je ne samo potvrdila status najvećeg koncertnog izvođača na ovim prostorima, pa i šire, već je i pokazala da vodi računa o svakom detalju, postavivši nove standarde u muzičkoj industriji. U više navrata muzička zvijezda se tokom koncerta rasplakala, a u intervjuu nakon spektakla progovorila je o najemotivnijim momentima.

– Ovo je bila noć u kojoj sam željela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htjela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osjećala. Meni je došlo da plačem cijelu noć od neke nevjerovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć – rekla je Aleksandra i nastavila:

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vrijeme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako treba, a kada su svi počeli da pjevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem.

–U sledećem momentu sam vidjela mog sina. Onda sam se obratila publici, sjetila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla "Mama, zamisli da jednog dana ovdje držim koncert", a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pjesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvijek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih vidjela srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

– Nisam mogla da vjerujem da mi se san ostvario dok nisam vidjela u Areni sve te ljude. Znam da je na koncert došlo dosta kolega. Uvijek bih podržala svakog, ako ne radim, ako nije vikend. Hvala svim kolegama koji su bili večeras, mnogo mi znači njihova podrška. Aleksandra se osvrnula i navodne trzavice u braku sa Filipom Živojinovićem i istakla koliko joj njegova podrška znači, ali i otkrila šta je za nju uradio.

– Filip je poslao prvo buket sa posvetom naravno i ja kada sam pročitala, sreća pa me nije Lazar našminkao, ja sam se toliko rasplakala da sam morala posle toga da se saberem i spremim. Filip je došao pred početak, sve vrijeme bio tu, on je bio glavni kada je koncert u pitanju. Poželio mi je sreću– izjavila je. Prijovićka se zahvalila kolegama koji su je podržali na koncertu, a dotakla se i komentara Jelene Karleuše da njen novi album zvuči kao da je iz 2001. godine.

-Nema potrebe da komentariše, nikada takve stvari nisam komentarisala. Trudim se da budem dobra. Nikada nikoga nisam dirala, nisam gradila karijeru na skandalima, pjesme su mi bile prioritet– istakla je Aleksandra, a na pitanje da li smatra da je najuspješnija zvijezda "Granda", odgovorila je:

-Mnogo je njih koji su jako uspješni, koji se trude i rade odlično. Uvijek podržavam rad, a sad da li sam ja najuspješnija ili nisam, ne znam, vrijeme će pokazati. Bitno je biti pošten i truditi se i raditi na sebi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. novembar 2023 05:32