Aleksandra RAdović 4. decembra nastupa u Podgorici / -SKRINšOT/JUTJUB
21/11/2023 u 17:49 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandra Radović sprema podgoričku premijeru novog singla: Dobro došli svi kojima je ljubav dijagnoza

"Ne zaklinjem se na ljubav" će uživo izvesti u Podgorici 4. decembra, gdje će prvi put nastupiti u koncertnoj dvorani Muzičkog centra Crne Gore

S novim singlom Aleksandra Radović ponovo podiže ljestvice kvaliteta. Premijerno će crnogorskoj publici novi singl "Ne zaklinjem se na ljubav" izvesti u Podgoricu 4. decembra, gdje će prvi put nastupiti u koncertnoj dvorani Muzičkog centra Crne Gore.

- Ko je srećan, neraspoložen, ko ima ljubav, ko je traži... sve su to "dijagnoze" koje su idealne za ovu moju priču u Podgorici. Radujem se dolasku, čula sam da je prostor divan, koncertno izdanje koje tražim, pa ko voli nek izvoli - kaže Aleksandra za naš Radio D.

Ova muzička dama već dvije decenije pažljivo bira note i stihove koje će donijeti ljubav svima koji slušaju, ali pažljivo bira i svoj stil prilagođava kvalitetnim i elegantnim kombinacijama.

Od same najave za novi hit, u bijeloj haljini sa šeširom i rukavicama Aleksandra je dala naznaku o kakvoj se "visokobudžetnoj" produkciji radi.

- Za moj stajling je zadužen Predrag Bukvić, dizajner sa kojim sarađujemo 8 ili 9 godina. On uvijek uspije da pogodi temu i veoma sam zahvalna što je uspio i ovoga puta da spot dobije na glamuru koji nam je bio potreban. Spot je sniman u Istri u vinariji Maningeti. Tamo smo snimili dva spota zapravo, za pjesmu "Neodoljivo" i u isto vrijeme za "Ne zaklinjem se na ljubav", samo što smo na ovaj drugi čekali još 6 mjeseci. Spot je režirao Vedad Jašarević - otkriva Aleksandra.

A pored pohvala i čestitki i Aleksandra je dobila zakletvu od izvjesnog obožavaoca.

- Zaklinjem se da cu zauvijek poštovati ono što radiš, uživati u ovom anđeoskom glasu sve dok dišem... Zaklinjem se da kad god budem imao priliku darivaću te laticama ruža... Zaklinjem se da ovako zvuče andjeli, a moje srce ovu emociju nece izdrzati... - napisao je jedan pratilac.

Limitirana kolekcija porcelana bonus za jubilej

- Za dvije decenije karijere planiram, mnogo iznenađenja. Krećemo od redizajna sajta na kojem će biti svašta nešto novo i svježe od informacija do projekata koje radim. Izbacujem jedan novi podogranak pod lajblom "AR home" gdje će se pojaviti specijalna limitirana serija porcelana, ručno rađenog i oslikanog zlatom sa mojim logom. To će biti suvenir koji će moži priuštiti svako ko ima istančan ukus i ko je ljubitelj moje muzike - otkriva Aleksandra.

Aleksandra je nagovijestila da možda i zna koji gospodin je u pitanju.

- Moguće da je to od gospodina koji baca latice. Dođe obično posle prve ili druge pjesme. Predivan je osjećaj iako me šokira, bude interesantno, pogotovo ako je otvorena scena - objasnila je Aleksandra.

Zahvalna je za svu ljubav koju dobija zbog toga uvijek teži da ide naprijed

- Ima dana kad se čovjek umori i posustane, ali u svemu čovjek mora pronaći nešto lijepo. Meni je motivacija to što još uvijek posotoje ljudi koji vole pravu pop muziku. Kada dobijem komentare ili pohvale mene to održava. Ljubav prema muzici i ispunjenje zajedničkih želja da održimo tu priču i pravu sliku istinskih osjećanja koje smo imali. Tako liječimo jedne druge - ja pjevajući, oni slušajući i opet to negdje daje snagu.

Nakon drugo godina Aleksandra Radović se vratila kompopnovanju i pisanju tekstova. Međutim novi singl potpiduje Alekandra Milutinović.

- Mi se dogovaramo da nit albuma bude ista da se ne otkače jedna od druge, ona poznajući i život i prilike moje pogodi temu i uradi muziku i tekst samo je pitanje trenutka kad ćemo što pustiti. Cijela priča albuma je jako dobra i vjerujem u nju u Duleta Alagića, u sebe jer sam se vratila komponovanju i pisanju nakon dugo vremena. Vjerujem da će album biti dobar i da će ona smisliti nešto super kao što uvijek smisli.

Iako stihovi novog singla kažu da je svijet pročitana knjiga, Aleksandra kaže da nije sve rečeno.

- Nije sve rečeno, nije gotovo, ali mislim da je dosta toga u nekim godinama čovjeku jasno i da dosta već razumije šta može od koga očekivati šta ne, kakve prilike treba u životu izbjegavati, kakve prohvatati, prosto kad kažem svijet je pročitana knjiga, život odigrana igra to znači da dosta toga mi je poznato, dosta toga znam, ali svako od nas se držei na nekom svom kursu - objašnjava Radović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:00