Фото: Свет / - Фото: Свет
26/06/2022 u 20:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandri Mladenović nije svejedno: "Isak i ja još nismo popričali"

Kako kaže, sa Isakom se još uvijek nije vidjela od kada su se rastali

Pjevačica Aleksandra Mladenović nedavno je raskinula vezu sa kolegom Isakom Šabanovićem, a sada je otkrila detalje rastanka.

 - Eto, nemam sreće u ljubavi očigledno… Zaljubila sam se, mislila sam da je stvarno velika ljubav u pitanju. Iskreno, nisam razmišljala o svadbi, pisalo je svašta, novinari kao da su jedva dočekali da me udaju! Nije ništa lažno, nije ništa namješteno, zaljubili smo se, voljeli smo se, ali se, eto, nismo razumjeli na kraju“, rekla je ona u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

"Nemam konkretan odgovor na ovo, ali nismo se razujmeli. Imam odrugačije poglede na život, drugačije planove za budućnost i nekako se sve to mimoilazilo. Čuli smo se, pitao me je prije neki dan kako sam, jer sam imala malu nezgodu na putu, javio se, to je to", iskrena je pjevačica.

Kako kaže, sa Isakom se još uvijek nije vidjela od kada su se rastali.

- On kod mojih nije bio, nije stigao! Ali bilo je svakako u planu… Nije mi svejedno, gledam da sve to ostavim iza tebe, koliko god da je teško. Imam puno nastupa, pa se trenutno fokusiram na to, idem dalje. Nisam razmišljala o pomirenju, mislim da bi trebalo da porazgovaramo kao ljudi, jer do toga još uvijek nije došlo, još uvijek nismo pričali, ali čekam da se sve malo slegne, pa da sjednemo i popričamo ljudski, ali to ne znači da će doći do pomirenja. Ako budemo radili, šta sad, ja sam profesionalna uvijek bila, tako će i ostati, kaže Aleksandra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. novembar 2022 22:42