Ana Nikolić / Printscreen/YouTube
08/05/2023 u 15:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ana Nikolić otkrila kako je smršala 50 kilograma

Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dvije čase vode, kazala je, između odtalog, pjevačica

Kada je započinjala muzičku karijeru, Ana Nikolić je bila jedna od zgodnijih pjevačica.

Međutim, u drugom stanju je dobila je veliki broj kilograma, sa kojim se dugo borila. Ali, kada je uzela stvari u svoje ruke, veoma brzo je povratila svoju prepoznatljivu vitku liniju.

Kako se navodi, uz pomoć određenog načina ishrane i redovnih treninga, uspjela je da smrša više od 50 kilograma. Izgledao kao kada je, tek, zakoračila u muzički svijet.

"Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem dvije čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal", objašnjava Ana.

I naglašava da ništa slatko ne jede, kao ni meso.

"Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso, takođe, sem ribe. Ako mi bas padne šećer, onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe", ističe pjevačica.

Podvlači da je uspjela da smrša, tek, kada je zaista to i odlučila u svojoj glavi.

"Čovjek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promijeni i samim tim će uspjeti. Prvih mjesec dana je teško, ali navikneš se. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano, to bolje. Pijem dva do 3 litra vode dnevno. Nekad i četiri", kaže Ana, prenosi Kurir.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 13:29