Ana Nikolić s ćerkom Tarom / - INSTAGRAM
12/01/2023 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ana Nikolić otpustila tri dadilje: Jednu zatekla da pije dok čuva Taru

Pjevačica se sada sama brine o čerki Tari

Pjevačica Ana Nikolić otpustila je tri dadilje koje su vodite brigu o njenoj ćerki Tari i rešila da se sama stara o njoj. Nakon što ju je bivši suprug Stefan Đurić Rasta prozvao da nije dobra majka, Ana je odlučila da sama vodi brigu o petogodišnjoj nasljednici.

- Rasta je ogovarao Anu da nije dobra majka jer ne može sama da čuva dijete, već mora da ima tri dadilje! To je čula Ana i mnogo ju je povrijedilo, jer je njoj Tara centar svijeta. Ona je sve svoje obaveze završavala dok je Tara bila u vrtiću, dadilje su joj pomagale samo kada je imala snimanja koja nije mogla da odloži ili kada je putovala - kaže naš izvor blizak pjevačici.

Naš sagovornik otkriva kako je pop zvijezda dala otkaz dadiljama.

- Ana je svakoj dadilji davala duple dnevnice, nije žalila novac. Međutim, jedna dadilja ju je baš iznervirala jer je pila vino dok je čuvala Taru, a Ana je za to vrijeme u studiju radila na novoj pjesmi. Čim je to saznala, otjerala ju je! Sa druge dvije dadilje ostala je u kontaktu i našla im je posao kod svojih prijatelja, jer su se pokazale kao odgovorne bebisiterke. Častila ih je debelo i izvinjavala se što više ne želi da ih angažuje. Sada joj je mnogo teže jer o ćerki brine sama, ali ne žali se! Svako jutro ustaje u sedam da bi vodila Taru u vrtić i uveče je uspavljuje - priča izvor i dodaje da Nikolićeva sada od pomoćnika ima samo vozača.

- Ana nije dala otkaz jedino vozaču, on joj je desna ruka. Vozi je na snimanja emisija i nastupe, divan je prema njoj i pomaže joj oko Tare. On je Ani 24 sata na raspolaganju i za to je debelo plaćen.

Naš sagovornik otkriva i kako je Rasta reagovao kada je saznao da njegova bivša supruga sada sama brine o njihovoj ćerki.

- Kad je saznao da je Ana otpustila dadilje, počeo je da je zivka i pita da li joj je potrebna pomoć. Donedavno su se svađali, ali sada su u dobrim odnosima - završava priču izvor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 06:51