Ана Николић / -Инстаграм
12/11/2021 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aна Николић прижељкује посао продуцента

Иако иза себе има позамашан пjевачки стаж, те су многи мислили да ће са микрофоном у рукама дочекати и пензиjу, Ана Николић нема такве амбициjе

Иако иза себе има позамашан пjевачки стаж, те су многи мислили да ће са микрофоном у рукама дочекати и пензиjу, Ана Николић нема такве амбициjе. Наиме, она jе недавно присуствовала jедном jавном догађаjу, што jе jедна од риjетких прилика у коjоj jе одлучила да се дружи са припадницима "седме силе", будући да у посљедњих неколико година све рjеђе даjе интервjуе.

– Све више волим послове коjи се одвиjаjу иза камере и видим себе у томе. Видим себе као продуцента jер више нисам за ове егзибициjе – испричала jе Ана, додаjући да, и поред тога што се њено име често налази на страницама дневне и недjељне штампе, она саму себе никада ниjе доживљавала као особу коjа jе рођена за експонирање те врсте.

– Jа, заправо, никад нешто посебно и нисам била за такве егзибициjе. Никада се нисам трпала да будем у кадру, осим када сам имала повод и разлог за то, а то су увиjек биле пjесме – додала jе Николићева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:55