/ -Стигла "Хијена"
05/07/2023 u 10:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ana Nikolić tvrdi da nikad nije probala drogu

Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši, napisala je pjevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu

Pjevačica Ana Nikolić našla se usred skandala pošto ju je pjevač Dario Šogorović optužio da ga je seksualno uznemiravala, a potom i zbog burnog prekida saradnje sa Sašom Mirkovićem.

Naime, Ana je prvo javno na društvenim mrežama napisala da Mirković manipuliše njom, a Saša je odmah odgovorio tvrdeći da pevačica konzumira drogu i alkohol. Veliki šok izazvao je i video na kojem se vidi Anino lice u krastama i ranama.

Pjevačica se nakon nekoliko dana ponovo oglasila na Instagramu, zahvaljujući svima na podršci, ali tvrdeći i da nikada nije probala drogu.

"Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to... Ja sam uvijek birala da budem pobjednik! Ali umori se čovjek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši, napisala je pjevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droge" uopšte bilo šta da komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti - nikada nisam probala nijednu vrstu opijata - nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me "stavlja i zlubotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način, napisala je Nikolićeva.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 01:15