Ана Штајдохар / Инстаграм
28/11/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ана Штајдохар: Нове пјесме су емотивније и интимније

Пјевачица Ана Штајдохар створила је себи посебну оазу мира у ком ужива са својим најмилијима. Како каже, окружила се само стварима и људима који јој пријају.

- Проводим вриjеме у неком свом мимрокосмосу, зато што ми свашта нешто смета, заправо од 2020. па на овамо све око ове пандемиjе доста ми ремети моj лични мир. Тако да спонтано сам прешла у неки своj микрокосмос окружена искључиво људима коjи ми приjаjу тако да што мање до мене допире оно што ми смета и чини нервозном. Живим у неком свом облаку - открила је Ана.

Веома јој прија и рад у студију, а недавно је обрадовала и све маме када је снимила успаванку за бебе.

- Jако ми приjа сваки пут када одем у студио, то jе такође дио мог микроксомоса. Радим на албуму и то су моменти када сам скроз мирна и спокоjна ништа друго не постоjи што би ме нервирало. У склопу кампање у коjоj учествуjем урадила сам успаванку за превремено рођену дјецу. Како jе моjа кћерка превремено рођена то jе тема у коjу сам jа упућена и сваке године када дође 17. новембар, свjетски дан превремено рођених беба мене то дотиче и навиру нека разна сjећања. Сви родитељи превремено рођених беба, посебно маjке знаjу о чему причам, колико су стресни и чудни ти први дани кад се диjете роди приjе термина и када не одете кући са бебом. Жељела сам да све то преточим у лиjепу успаванку и да маме могу да пуштаjу своjим бебицама. Мислим да сам успjела да пренесем ту емоциjу, jако сам задовољна како jе испала - истакла је Ана.

Она истиче да када је музика у питању и стварање, сада је мало мрачнија у емоцијама, али то приписује разним ситуацијама које нас окружују тренутно.

- Мало сам мрачнија у емоциjама када стварам вjероватно и све ово око нас утиче на мене. Нису то неке пjесме за депресиjу наравно али су емотивниjе, личниjе, интимниjе и нешто мало мање срећне како стоjе ствари за сада. Неколико пjесама jе већ готово али сам себи зацртала неки план да не обjављуjем док не завршим циjелу ту причу. Сад да ли ћу се предомислити не знам толико ме пута живот демантовао кад сам нешто планирала па се деси другачије. Вољела бих да сачекам таj краj циjеле приче па онда да обрадуjем публику - истакла је Ана.

Поред својих пјесама, Ана тренутно ради и музику за серију "Чудне љубави" која ће се емитовати до краја године.

- Тренутно радим и музика за jедну сериjу са своjим мужем и неколицином колега. Радимо на стварању музике за сериjу Чудне љубави коjа ће почети да се емитуjе пред Нову годину и то jе изазов, нешто ново. Генерално та примиjењена музика ме врло интересуjе. Радила сам недавно музику и за нашег фотографа за неки едиториjал, тако да поред моjих пjесама радим и примиjењену музику што ме jако испуњава - додала је она и открила да ли ће поново позајмити свој глас некој од јунакиња Дизнијевих цртаћа:

- Мени jе то наjспиматничниjи посао на свијету, радуjем се позиву да одем на неки кастинг и надам се да ће ме одабрати поново. Толико сам уживала у синхронизациjи првог и другог диjела да то нисам могла ни назвати послом буквално ми jе било плаћено уживање. После тога jе услиjедио jош већи плезир када сам са дjецом отишла да погледамо таj други дио и тако су била срећна и поносна кад се мама попела на бину да се поклони - закључила је Ана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:29