/ -Фото: Фејсбук
27/12/2021 u 17:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анастасија Ражнатовић: Поносна сам на моју мајку, али не желим да будем као она

Не желим да испадне да ја желим нешто да урадим преко ње, без обзира што је Цеца моја мајка, каже она

Пjевачица Анастасија Ражнатовић каже да се поноси својом мајком Светланом Ражнатовић, али колико је лијепо у неку руку, толико и није.

- Неки људи не разумију да ја не желим да будем она, желим да градим своје лично име и дам свој печат свему томе. Ово је неки жанр музике који ја приватно волим, па сам зато кренула тим путем. Она јесте наша највећа звијезда, али не желим да јурим за њеним успјехом. Волим ово што радим и трудим се да дам цијелу себе - признаје она.

У емисији "Премијера- Викенд Специјал" открила је и да не жели да сними пјесму са Цецом.

- Не желим да испадне да ја желим нешто да урадим преко ње, без обзира што је она моја мајка. Никада нисам имала дуете, баш из тог разлога, хтјела сам сама да правим свој пут у овом послу -казала је Анастасија. 

Kако је млада пјевачица недавно постала тетка малом Жељку, она је открила како се осјећа у тој улози и какав однос има са својим братом Вељком.

- Све му је интересантно. Он је дефинитивно најљепша ствар која нам се десила. Била је ово година славља, све је била у размаку недељу дана, али увијек је лијепо када постоји лијеп тренутак и повод за славље - прича Анастасија.

Додала је да је њен однос са братом Вељком увијек пун љубави и разумијевања. 

- Иако је он старији од мене, истина је оно што кажу да жене брже сазријевају од мушкараца. Наравно, он се сада доста уозбиљио због породице, али ми смо увијек блики блиски и тако ће остати - каже Ражнатовићева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 12:09