/ Фото: Инстаграм
16/12/2021 u 09:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Анастасија Ражнатовић: Тукла сам се у школи, јер су ми вријеђали маму

Мајка је након тога одлучила да мене и Вељка склони на Кипар, испричала је она

Пјевачица Анастасија Ражнатовић и ћерка фолк диве Светлане Ражнатовић признала је да се због мајке први и последњи пут потукла у школи када је била дјевојчица.

Kако је испричала у емисији „Преживели“ на К1 Телевизији, тада је имала само 12 година, а сукоб је услиједио јер је другарица вријеђала путем Фејсбука.

- Сјећам се школских дана тада, када је мама била код куће са наногицом. Имала сам 12 година и правила сам се потпуно луда. Kао да се ништа не дешава, а новине су брујале. Мама је била на свим насловним странама. Писало се шта ће бити, шта неће бити. Одузеће нам кућу, узеће јој старатељство… Имала сам срећу да у школи није било злонамјерне дјеце која би ме прозивала. У ствари, била је једна дјевојчица.Тада сам се први пут потукла у школи, јер је увриједила маму. Нешто је рекла за ту наногицу. Иако сам мирна и сталожена, када је породица у питању и када се такав хаос дешавао, преплавио ме је бијес- казала је Анастасија. 

Након тога Цеца је Анастасију и њеног брата Вељка „склонила“ на Kипар.

- Другарица ми је то у петак написала преко „Фесјбука“, а ја сам је у понедјељак нашла у школи и ударила сам је, потукле смо се. Сви су били шокирани јер ја никада нисам била дијете које прави проблеме. Након тога, мама је одлучила да нас склони на Kипар - рекла је Анастасија.

Подсјетимо, почетком 2011, против Цеце је, након осам година истраге, подигнута оптужница због проневјере новца приликом трансфера фудбалера „Обилића“ у иностране клубове. Цеца је била ухапшена и у полицијској акцији "Сабља" због везе са убиством тадашњег премијера Србије Зорана Ђинђића, али и због веза са Земунским кланом. 

Медији су тада о пјевачици писали готово свакодневно, све док сама није признала кривицу.

Суд је тада одлучио да Цеца држави плати милион и по еиа, и казну од годину дана кућног притвора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:30