anđelka prpić / - FOTO: PRINTSCREEN
16/01/2023 u 13:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Anđelka Prpić pozirala sa novim dečkom s kojim čeka dijete

Glumica više ne krije svoju ljubav

Kraj prošle godine u domaćem šoubiznisu obilježila je priča o Anđelki Prpić, koja je trudna, a otac njenog djeteta je nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića i njegov nesuđeni kum, event menadžer Marko Žugić.

Anđelka do sada nije komentarisala ni svoju trudnoću ni ljubav sa čovjekom koji je zbog nje navodno ostavio svoju vjerenicu, ali sada je zajedničkom fotografijom sa Markom svima stavila do znanja da je ono što se pisalo o njenom novom izabraniku istina.

Naime, njen prijatelj, voditelj Slavko Beleslin, okačio je na svoj Instagram profil fotografije sa proslave svog rođendana, a na jednoj od njih su, pored njega, glumca Branislava Trifunovića, njegove supruge Tihane Lazović i voditeljke Marije Kilibarde, i Anđelka i Marko. Iako nisu pozirali jedno pored drugog, po njihovim licima vidi se da sijaju od sreće, a sama činjenica da je Anđelkin blizak prijatelj Slavko objavio njihovu zajedničku fotku na svom Instagramu koji je otvoren, pokazuje da joj ne smeta da svi konačno vide da je srećna s Markom.

Inače, kako se nedavno pisalo, glumica planira intimno vjenčanje sa ocem bebe koju čeka.


 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:29