Андрија Милошевић / - фото: Инстаграм
21/05/2022 u 16:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Андрија Милошевић: Мијењам пелене, радим све што тате треба да раде

- Далеко сам од оног типа као сад „мајка све ради, а ти ништа“. Не, мислим да све треба да буде пола пола, да се помогне, да то буде права прича, дргачије не признајем“, навео је глумац

Популарни глумац Андрија Милошевић ужива у улози оца, мијења пелене и обавља све "слатке" обавезе око наследника и помаже својој партнерки, глумици Александри Томић.

 - Мијењам пелене, тата сам, тата који ради све што тате треба да раде. Све знам и радим, Сандра и ја заједно, рекао је Андрија за Телеграф Јetset.

„Далеко сам од оног типа као сад „мајка све ради, а ти ништа“. Не, мислим да све треба да буде пола пола, да се помогне, да то буде права прича, другачије не признајем“, навео је Милошевић.

Андрија истиче да га је набоље промијенило то што је постао отац и да је најважније за васпитање оно што се прича дјеци.

- На боље ме је промијенило то што сам постао отац! Исти сам који сам био, сада имам још више разлога да будем срећан и срећу делим са другима, то вам дете направи. Оно је генератор њежности", испричао је глумац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:06