Андрија Милошевић / скриншот Инстаграм
24/10/2021 u 09:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Андрија Милошевић проговорио о родитељству, али и о плановима за будућност

Добро сте чули и то је тачно. Срећу не кријем. Доћи ће вријеме када ћемо причати о томе. Ми ништа не кријемо али мора да прође овај први моменат, па ћемо онда више причати, казао је Милошевић

Андрија Милошевић и његова дјевојка, глумица Александра Томић, средином следеће године постаће родитељи, а будући отац са нестрпљењем ишчекује моменат када ће дијете узети у наручје.

Он је са усхићењем потврдио радосну вијест да постаје отац.

- Добро сте чули и то је тачно. Срећу не кријем. Доћи ће вријеме када ћемо причати о томе. Ми ништа не кријемо али мора да прође овај први моменат, па ћемо онда више причати. И хвала свима који су честитали. Коначно једна лијепа вијест у мору свега лошег што се дешава - рекао је са осмјехом на лицу за Андрија Милошевић.

О томе да ли размишља о каријери у иностранству, Андрија је рекао:

- Нисам размишљао. Ја имам велико тржиште овдје и много публике. Цио регион је моја публика. Ако се отвори нешто, у реду, али ја сам мишљења да одем и да се представим свијету с неким филмом. Радићу ускоро један филм по истинитом догађају... Е, то је нешто како ћу се свијету представити. Али, мени је ово сада сасвим довољно.

Редитељи га најчешће зову због комичних улога, а Андрија тврди да му то не смета.

- Ја то тако желим и погодило се. Не можемо сви да играмо све. Не можемо сви да играмо криминалце и намргођене типове. Мора да постоји неко ко ће да одржава тај дух. Оно што је најважније код комедије је да привлачи дјецу, јер они расту и постају публика и конзумент све те умјетности коју ми стварамо. Све то има неку спону и у неком наредном периоду могу да вам кажем да ћу у једној велико серији имати неко сасвим друго издање, али то је зато што сам ја изузетно паметан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 22:20