Цеца Ражнатовић / - Принтскрин/инстаграм
17/12/2021 u 16:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аркан купио стан у Бечићима, Цеца покушава да га легализује

- Стан је у процесу легализације, тражена је допуна документације, која је ријешена и то је то. Уморна сам од демантовања- рекла је пјевачица

Светлана Цеца Ражнатовић, поред апартман на Копаонику, виле на Кипру, има и некретнину од 113 квадрата на Црногорском приморју, у Бечићима.Како су неки медији пренијели, пјевачица је проблему јер стан, који је иначе Анастасијина и Вељкова очевина, није укњижен а наводно жели да га прода.!

- Стан је у процесу легализације, тражена је допуна документације, која је ријешена и то је то. Уморна сам од демантовања- рекла је пјевачица.

Наиме, како су медији пренијели, да су се Анастасија и Вељко сложили да Цеца прода ту некренину јер су веома ријетко тамо, иако им је то очевина, дио насљедсва које је Цеца наслиједила после смрти мужа.

Подсјетимо, Жељко Ражнатовић је средином осамдесетих година купио ову некретнину. Ражнатовић је некретнину на приморју купио након што су представници Организације удруженог рада (ОУР) "Бечићка плажа" одлучили да трећи блок из комплекса зграда које су грађене за раднике, због недостатка финансија, понуде на продају. Станови у тој згради били су папрено скупи за то вријеме, око хиљаду тадашњих немачких марака по квадрату.

(Ало)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 17:41