ARTBAT / Foto: Exit team
24/02/2023 u 12:58 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ARTBAT i Indira Paganotto prvi hedlajneri Sea Dance festivala

Festival će i ove podržati crnogorsku elektronsku scenu, čijim izvođačima će biti posvećena posebna bina

Započeto je odbrojavanje do 9. izdanja Sea Dance-a, najvećeg crnogorskog festivala, koji će biti održan u novom, više ljetnjem terminu, od 18. do 20. avgusta, na predivnoj plaži Buljarica kod Budve. Prvi hedlajneri su dva trenutno najuzbudljivija imena na svjetskoj elektronskoj sceni – melodic tehno duo ARTBAT i psytechno zvijezda u strijelovitom globalnom usponu Indira Paganotto.

image

Indira Paganotto

Foto: Exit team

Gitarski zvuk za sam vrhunac ljeta donose vječni rok majstori Van Gog, dok će trep bitove diktirati neprikosnovena Senidah i Crni Cerak & Lacku. Festival će i ove podržati crnogorsku elektronsku scenu, čijim izvođačima će biti posvećena posebna bina. Ova imena su samo početak novog Sea Dance putovanja, za koje prodaja ulaznica počinje 1. marta, po poklon cijeni od 24.99 eura.

-Sea Dance festival doprinosi afirmaciji Budve kao svjetski poznate destinacije i dovodi nam publiku sa svih meridijana. Naša obaveza je da sve koji dođu prihvatimo otvorenog srca i prikažemo se kao dobri domaćini, što smo, verujem, dokazali u svim godinama koje su iza nas, kada su posjetioci bili izuzetno zadovoljni i programom festivala i posjetom Budvi. Saradnja sa kompanijom 'MY EXIT ADVENTURE' iz Novog Sada svih ovih godina je bila na izuzetnom nivou i još više je učvrstila veze koje njeguju Budva i Novi Sad još od 1995. godine i uspostavljanja pobratimskih odnosa između naših gradova- istakao je predsjednik opštine Budva Milo Božović.

-Sea Dance je, nakon Exita, prvi festival kojim smo započeli širenje po svijetu. To je jedan od razloga zbog kojeg naš morski festival ima posebno mjesto u srcu festivalske porodice. Dovodimo dva najaktuelnija izvođača elektronske scene, čiji žanrovi spadaju u globalno najpopularnije, i očekujemo da će to, uz prelijepu plažu na kojoj se dešava festival, biti razlog za dolazak posjetilaca iz cijelog svijeta- rekao je Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exitove festivalske grupacije.

Sea Dance će biti održan od 18. do 20. avgusta na plaži Buljarica kod Budve, a prodaja ulaznica počinje 1. marta u podne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:21