Бајага Акију у част / ФОТО: АТА Имагес/Антонио Ахел
24/02/2022 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бајага у Загребу пјева Акију у част

Момчило Бајагић ће поред већ најављених Златана Стипишића Џибонија и Дина Јелусића пјевати на концерту посвећеном преминулом пјевачу Парног ваљка Акију Рахимовском, који ће бити одржан 26. марта у загребачкој Арени

Момчило Бајагић Бајага поред већ најављених Златана Стипишића Џибонија и Дина Јелусића пјеваће на концерту посвећеном преминулом пјевачу Парног ваљка Акију Рахимовском, који ће бити одржан 26. марта у загребачкој Арени.

Током дугих каријера на екс-ЈУ рок сцени њихови путеви су се често препритали и Аки је био један од оних колега са којима је Бајага био близак.

- Познавао сам га сигурно више од 30 година, сјећам се када је дошао у групу 220 која је била зачетак Парног ваљка. Искрено је волио то што ради. Када смо били клинци био је прави рокер, добар друг. Доста смо свирали заједно. Знали смо да је болестан, али се увијек извлачио. Лијепо је и драго ми је што ћемо пјевати, али никоме није лако у тим ситуацијама. Пјевао сам на комеморацији Влади Дивљану, у првом реду је седјела породица, дјеца плачу... Читао сам текст иако га знам напамет, јер ме није држала концентрација. Превише ме је то погодило - присјетио се Бајага.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. jun 2024 09:58