/ -Фото: Е.Чонкић, РАС Србија
03/12/2021 u 08:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беба Балашевић: Мој отац у својим стиховима није блатио ничију породицу

Он није био такав човјек, ни близу, казала је ћерка Ђорђа Балашевића

Васпитани, разумни, умјерени, будни, духовити, занимљиви и емотивни људи су били обожаваоци мог оца, написала је на друштвеним мрежама Беба Балашевић, ћерка познатог кантаутора Ђорђа Балашевића. 

- Мислим на све оне који су у свом поштовању његовог безвременог стваралаштва имали увијек праву и примјерену мјеру онога што их интересује, што прате и коментаришу и у чему уживају. На оне који нису имали потребу да безочно проваљују у његову кухињу, дневну, спаваћу собу или двориште, јер су знали и знају и даље да им тамо једноставно није мјесто. То је ипак ствар васпитања- истакла је она. 

Казала је да је за обожаваоце на Твитеру измислила израз- ђотови.

- Тати је то било симпатично. Од толико прелијепих, препаметних стихова, реченица, мисли, мудрости нигдје се никад није прошверцовала ниједна која је ни у назнаци блатила било чију породицу. Он није био такав човјек, ни близу. Отишао је са овог свијета без да је знао, нити да га је икад интересовало ко је рецимо жена или ко су дјеца Марка Нофлера. Знам да вас има јако пуно само сте тиши од Kојекаквих, и да, то је из истог тог васпитања које нас разликује толико. Смислићемо већ неку другу шифру под којом ћемо се препознавати. Васпитани? Уљудни? Добри? Ријетки- закључила је Беба. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 01:55