/ - FOTO: Printscreen
02/06/2023 u 20:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bebi Dol: Nisam bila u narodnoj kuhinji, a ne bi me bilo sramota i da jesam

Pjevačica demantovala da se hrani u narodnoj kuhinji

Pjevačica Dragana Todorović, poznatija kao Bebi Dol, dugo nije prisutna u javnosti, a snimanjem pjesama se ne bavi već godinama. U medijima je osvanula vijest da je pjevačica na rubu egzistencije i da posjećuje narodne kuhinje, a prema riječima njenog najboljeg prijatelja, situacija ipak nije takva. Kako kaže, ona nije u lošoj finansijskoj situaciji, a njen muž dobro zarađuje.

Kako dalje navodi, pjevačica je promijenila brojeve telefona i u lošem je psihičkom stanju zbog narušenog zdravstvenog stanja roditelja.

- Promijenila je sve brojeve telefona, ne javlja se nikome. Njoj je majka, nažalost, pred smrt, otac je takođe jako loše, tako da je rastrzana u svemu tome - rekao je njen prijatelj za "Blic", a onda je otkrio zbog čega se Bebi Dol distancirala od medija i da li se zauvijek oprostila od muzike.

- Već 3-4 godine piše knjigu, modno muzičkog sadržaja. Nije se oprostila od muzike, ima ona neke dvije tri nove pjesme, koje je prije korone snimila, pa je sve stopirala zbog mamine i tatine bolesti i zbog tetkine smrti.

Na pitanje o tome da je viđena u narodnoj kuhinji, odgovara:

- Zvali su me svi u vezi ovoga što je izašlo. To nije istina, mi smo prijatelji 20 godina, upućen sam u sve. Bebi je udata, njen muž je čovjek Amerikanac, koji ima platu 4.000 eura, ja to sve znam jer te finansije idu preko mene, ona takođe dobija novac od autorskih prava, njena majka ima lijepu penziju, tako da to nema veze sa istinom - zaključio je njen prijatelj za "Blic".

Pjevačica je takođe kratko odgovorila na navode da se hrani u narodnoj kuhinji.

- Evo me u svom kraju u svojoj lijepoj kući, ne bi me bilo sramota i da jesam bila u narodnoj kuhinji, ne daj Bože, ali nisam. Brinem o svojoj porodici, majci, i ne znam odakle ljudima tako nešto - rekla je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:01