- Dejvid i Viktorija Bekam / -
22/08/2023 u 13:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bekamovi i ove godine ljetuju u Hrvatskoj

Očigledno su Bekamovi zaljubljeni u jadransku obalu, vrlo često dolaze, a osim Hrvatske, posjetili su i Crnu Goru gdje su odlučili da kupe i vilu

Poznata porodica Bekam i ove godine odlučila je da posjeti Hrvatsku.

Bivša Spajsica i modna dizajnerka Viktorija Bekam i njen suprug, bivši fudbaler Dejvid Bekam stigli su u Hrvatsku.

Slavni par viđen je na ostrvu Lopud, a ovo je već druga godina zaredom da borave u dubrovačkim krajevima, prenio je Jutarnji list.

Na njima omiljeno ostrvo stigli su u punom sastavu, a sin Kruz Bekam objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram nekoliko fotografija sa jahte.

Rizort koji su odabrali nekada je bio franjevački stadion, a najam luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba dok je cijena jednog noćenja oko 1.400 evra.

Ovo nije prvi put su Bekamovi doputovali u Hrvatsku. Naime, slavna porodica je i prošle godine ljetovala na Lopudu, a i tada su odsjeli su u rizortu Lopud1483.

Očigledno su Bekamovi zaljubljeni u jadransku obalu, vrlo često dolaze, a osim Hrvatske, posjetili su i Crnu Goru gdje su odlučili da kupe i vilu, piše Klix.ba.

Naime, Viktorija i Dejvid kupuju luksuznu vilu na Jadranu, tačnije u okolini Tivta, a u Crnoj Gori su odmarali 2018. godine u luksuznom kompleksu na Svetom Stefanu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:33