/ - фото инстаграм
05/01/2022 u 17:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беквалац: Немам никаква очекивања од мушкараца

Она тврди да удварача нема, те да је се мушкарци плаше

Наташа Беквалац спреман је за новогодишњи наступ у Београду. Пјевачица каже да посјећује психијатра, говори о кћеркама и како се носи са тугом. Она тврди да удварача нема, те да је се мушкарци плаше. Пјевачица је сумирала годину која се ближи крају.

Интервју портала ЕXPRESS.

По чему ћете памти 2021. годину?

-Желим да је што прије заборавим и избришем. Била је ужасна, као и већини људи.

Иза себе имате три неуспјела брака. Да ли су бивши супружници прокоцкали повјерење?

-Не. То што што су моја очекивања била мимо неких могућности или моја лоша процјена, то уопште није до њих. Све је до мене. Мислим да нисам ни ја прокоцкала њихово повјерење.

Колико кошта развод?

-600 еура.

Каква су очекивања од мушкараца?

-Немам никаква очекивања. Ни од мушкараца, али ни од никог другог. Зврчка и јесте у томе, кад имаш очекивања, можеш бити разочаран, а кад не очекујеш ништа, све ти дође као награда.

Да ли сте у овој години у приватном животу имала тешких тренутака и како сте их поднијели?

-Јако тешко, јер човјек никад није припремљен за тако велике поразе и туге. То је прилика да се исправиш и да прихватиш где си погријешио и да радиш на себи, јер те то чини живом особом. Као и свака особа, и ја имам баш велике падове, али се није десило да нисам устала.

Прије неког времена сте се повукли са друштвених мрежа, а отказали сте и неколико наступа. Је ли пријао тај детокс од Инстаграма и медија?

-Није, јер ми разлог због кога сам стала није пријао. Генерално, мене не оптерећују друштвене мреже. Немам неки велики број непријатних ситуација на интернету, пријетњи. Кад је у питању подршка ЛГБТ популацији, увијек сам спремна да ме вријеђају по свим основама, јер је то тема која ће у нашој земљи увијек изазивати говор мржње. Иза свега тога је нека велика туга. Са таквим људима немам додирних тачака.

Након дуета са Растом одмах су вас повезали. Шта је истина?

-Мене то толико нервира да то не могу описати. И баш ме брига, пићу кафу с ким желим, јер ја стварно немам зашто да се бринем. Са Аном сам се видјела у једној ситуацији, прошле смо једна поред друге, али је повод био јако тужан, тако да то није било прикладно мјесто. Није ми се јавила, али можда ме није видјела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 00:25