/ -Фото: Фејсбук
14/11/2021 u 12:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Беквалчева заказала новогодишње наступе, узеће 70.000 еура

"Мала" плава добила понуде које се не одбијају

Пјевачица Наташа Беквалац заказала је наступе за дочек Нове 2022. године и репризу, а њен хонорар наводно ће бити баснослован.

Наиме, "мала" плава је добила понуде које се не одбијају, а 31. децембра и 1. јануара Наташа ће наступати у два луксузна београдска хотела, откривају таблоиди у Србији. 

- Потражња за Наташом је велика због тога што су њени наступи увијек веома посјећени. Прошле године је такође имала договорен наступ за новогодишњу ноћ, али нажалост, због епидемиолошких мјера га је отказала. С обзиром да ове године није иста ситуација са ковидом, она је одлучила да 2022. годину дочека са београдском публиком у једном престижном престоничком хотелу - рекао је извор близак пјевачици.

Наводно је новосадска барбика добила понуде које се не одбијају.

- За дочек и репризу узеће 70.000 еура. Она је велика звијезда и око ње се сви отимају, због тога су јој власници ових хотела понудили велике паре на које нико не би остао имун - шокирао је износом извор, који тврди да Наташа испред новца ставља здравље својих фанова.

Наташа је пристала да пева, али јој је важно да се све епидемиолошке мјере поштују.

- Засад су на снази ковид пропуснице које ће бити неопходне, али уколико Kризни штаб донесе нове мјере, организатори ће настојати да се и оне испуне. Наташа ситуацију са ковидом јако озбиљно и одговорно схвата због тога неће дозволити да на њеном наступу буде било каквих неправилности које би угрозиле нечије здравље - објаснио је извор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 08:42