Joker Out / -JUTJUB/SKRINŠOT
04/11/2023 u 16:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Bendu Joker Out uručena Zlatna ploča za singl „Carpe Diem"

Ovim priznanjem bend se izdvaja kao jedini regionalni sastav koji je postigao ovakav uspjeh

Bendu Joker Out, jednom od najvećih regionalnih sastava novije generacije, svečano je uručena nagrada Zlatna ploča za singl "Carpe Diem" koji je dostigao 2 miliona premium streamova u Finskoj.

Ovim priznanjem bend se izdvaja kao jedini regionalni sastav koji je postigao ovakav uspjeh. Nagradu svečano dodjeljuje Virgin Music Group, a sertifikuje IFPI Finska za singl koji trenutno broji 40 miliona slušanja širom svijeta.

Petorku koju čine Kris, Bojan, Jure, Jan i Nace karakteriše nevjerovatna energija, unikatan vizuelni identitet i moćan zvuk koji je za kratko vrijeme osvojio publiku širom Evrope, o čemu pored ovog priznanja svjedoči i niz rasprodatih koncerata.

– Veoma sam zahvalan što je Virgin Music Group dio Joker Out porodice. To što imamo priliku da uručimo bendu IFPI sertifikovanu nagradu za "Carpe Diem" u Finskoj nije samo zadovoljstvo i potvrda njihovog uspjeha van domaćeg tržišta već i dokaz da jezik nije barijera za internacionalan uspjeh – izjavio Fabian Stilke, generalni direktor Universal Music Group za Zapadni Balkan.

Nezaustavljivi Joker Out u prethodnom periodu kontinuirano nižu uspješne koncerte širom Evrope.

Posle završene prve turneje po Velikoj Britaniji, održali su seriju nastupa i po nordijskim zemljama, gdje su potpuno očarali publiku.

Ipak, posebno se ističe legendaran koncert u rodnoj Ljubljani, u dvorani koju su davno zacrtali kao cilj za svoj najveći samostalni koncert. Želja im se ispunila, pa su momci osvojili Stožice koje su zabrujale njihovim najvećim hitovima uz pomoć 12.000 fanova.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 06:25