/ Фото: Архива
13/07/2021 u 12:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бер Грилс стигао у Србију: На Старој планини јео црве

Током посјете није имао посебне захтјеве, а пробао је и домаће специјалтете, белмуж, сиреве и кобасице

Познати авантуриста Бер Грилс прошле недјеље је боравио у Србији како би снимао материјал за емисију "У дивљини са Бером Грилсом".

Грилс је бивши маринац који се прославио емисијама о преживљавању, а његова последња станица за сада је Стара планина.

Бер је на Старој планини боравио пет дана, а како каже в.д. директора ЈП „Стара планина“ Горан Kараџић, Грилс је врло приступачна и природна особа без комплекса више вредности.

Ипак, додаје, не воли да губи вријеме сликајући се, осим са дјецом, пише РТС.

- Филмска продукција ‘Фемили филм’, гдје су и наши људи, што је јако важно, управо су га опредијелили да дође на Стару планину. Важна је и улога Новака Ђоковића. Тог дана када је одлазио и када смо разговарали, питао ме је за резултат тениског меча- испричао је Kараџић и додао да Грилс не крије да је Ђоковићев навијач и да жели да снима са Новаком.

Kараџић каже да на Стару планину долазе и боливудске звијезде, а тако је било и протеклог викенда, па су Индијци током Вимблдона показали да и они навијају за Ђоковића.

Kада је ријеч о Грилсу, посећивао је тешко доступне локације током снимања, а користио је и хеликоптер.

- Он је долазио пар килограма мршавији, другачији је кретао, другачији се враћао. Одушевљен је тиме што је јео, а код нас на Старој планини се добро једе. Допала му се пеглана кобасица- казао је Kараџић и изразио наду да ће, после емитовања фантастичног материјала, Стара планина још више привлачити туристе.

Како је казао Караџић, мисли да ћемо у тим емисијама видјети мало екстремније ствари.

- Он то форсира, Бабин зуб, и уопште те вијенце, а Миџор је специфичан јер је литица према Бугарској, и сви ти водопади и кладенци. Јео је црве. Једва чекам да то видим - прича директор ЈП „Стара планина“.

Додаје да сам Грилс није током посјете имао посебне захтјеве, да је јео ствари и у природи, а да је пробао и домаће специјалтете, белмуж, сиреве и кобасице, док су чланови екипе имали врло прецизне сатнице и планове.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:08