/ -FOTO: DRAGAN MUJAN/NOVA.RS
23/02/2022 u 20:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Без наступа и ТВ гостовања: Ана Бекута у илегали до Мркоњићеве годишњице

Фолк пјевачица неће чак ни снимати нове пјесме

Након смрти почасног предсједника Социјалистичке партије Србије Милутина Мркоњића, који је преминуо 27. новембра прошле године, његова десетогодишња партнерка Ана Бекута максимално се повукла у себе.

Иако се тада обавјештењем обратила јавности да отказује наступе и сва ТВ гостовања, она је ипак ријешила да ради и настави са аганжманом у музичком такмичењу "Звезде Гранда" гдје сједи на мјесту жирија.

Kако Нова.рс сазнаје, Бекута се до годишњице Мркине смрти неће оглашавати у медијима, нити ће прихватати нове пословне пројекте.

- Упркос томе што је Ана скинула црнину и што се колико-толико вратила нормалном начину живота, за њу више ништа није као прије. Није се помирила са чињеницом да је изгубила свог животног сапутника, па га и даље у тишини оплакује. Међутим, због своје породице и вољених људи морала је да пресјече и настави даље. Због своје сурове професионалности пјевачица је наставила рад у "Гранд" продукцији и раду са кандидатима чији је ментор, али ни на снимањима емисија више није весела и насмијана каква је била прије. Иако се труди да због њене туге шоу програм не трпи, некада ипак не може против себе - откривио је извор Нова.рс.

Како преноси овај протал, фолк звијезда ће бити у илегали до 27. новембра 2022. године.

- Бекута неће давати изјаве, нити ће гостовати у ТВ емисијама до Мркоњићевог једногодишњег помена. Неће чак ни снимати нове пјесме, без обзира на то што је он увијек форсирао да ради на новим стварима и да никада не престане са пјевањем - испричала је једна Анина блиска пријатељица.

Подсјетимо, Мркоњић је преминуо на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње" гдје је лежао неколико недеља због изражених срчаних сметњи и тегоба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:53