/ - FOTO: JUTJUB
05/11/2021 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Биковић: Бесмислено је говорити да "Јужни ветар" промовише криминал

Ради се о свијету који интригира младе људе, тврди глумац

Једна од главних звијезда филма "Јужни ветар" глумац Милош Биковић тврди да ће филм, заједно са трећим дијелом који је најављен, јасно показати да ни на који начин не промовише криминал, већ да се ради о свијету који интригира младе људе, али чији дио они не желе да буду.

- Дуго смо радили филм, дуго смо га спремали и надам се да смо дошли до те тачке када ће та енергија коју смо уложили у овај филм да се види на платну. Ми смо са "Јужним ветром" полако почели да приводимо свом зениту. Овај свијет је приказан са безбједне дистанце, да млади људи могу да виде тај свијет који нас је увек привлачио у филмовима као што су "Скарфејс", "Кум", "Сопранови" и сви ти пројекти који приказују један свијет којем не желимо да припадамо, али који нас интригрира. Овај филм када дође до свог краја заокружиће и одговориће на сва питања, несумњиво, да ли је ово нека промоција криминала – што ја сматрам бесмисленим - испричао је Биковић за Нову.

Рекао је још и да не може објективно да оцијени филм.

- Јако ми је тешко да сам кажем шта мислим – у сваком сам кадру, незгодно је бити објективан и дати неки суд - каже глумац.

Наводи и да је Холивуд „фабрика“, док Русију и Србију сматра својом домовином.

- Брзо ће доћи тренутак када ће руска кинематографија бацити Холивуд у сенку -закључује Биковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 05:46