Милош Биковић (фото: Ало) / - Милош Биковић (фото: Ало)
20/10/2021 u 16:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Биковић: Џони већ довољно добро говори српски, врло је пријатан и скроман

Деп се обратио свима на промоцији, а затим је и глумац Милош Биковић, који га је дочекао на церемонији, проговорио о познанству са холивудском звијездом

Славни амерички глумац Џони Деп дошао је у Београд због промоције првог анимираног серијала произведеног у Србији.

Деп се обратио свима на промоцији, а затим је и глумац Милош Биковић, који га је дочекао на церемонији, проговорио о познанству са холивудском звијездом.

- Ја сам га први пут упознао данас. Данас сам имао то задовољство да га упознам и да попричамо. Врло је пријатан човјек и невјероватно скроман - прича Милош.

- Добио сам титулу креативног амбасадора Србије још прије двије године. Овакав догађај је значајан за Србију, јер је у складу са технолошким развојем, ми заправо постајемо свијет и лидер у свијету - додао је Биковић.

Биковић је затим одговорио на питање да ли има намјеру да сарадњу са Џони Депом искористи да постане звијезда и у Холивуду.

- Немам тај план, али није искључено да се то деси. Причали смо о сарадњи у оквиру овога сада што сарађујемо. Он већ довољно добро говори српски. Нисам га питао да ли је гледао неки мој филм - закључио је глумац.

(Пинк.рс)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:08